A woman walking through the woods

Duurzame stappen

Deze planeet is een gedeeld rijkdom en een gedeelde verantwoordelijkheid. Bij OtterBox hebben we concrete stappen genomen om onze impact te verminderen en onze processen en zorg voor de planeet te verbeteren. Niet omdat het moest, maar omdat een duurzamer bedrijf worden het juiste was om te doen. 

Intern

Onze eerste inspanningen richtten zich op het gebied waar we de meeste controle over hebben: onze interne acties. Na een uitgebreide audit van onze praktijken hebben we afval geïdentificeerd en geëlimineerd, van de pauzeruimte tot het pakhuis en de boardroom.

In de producten

We hebben onze reputatie als de beste fabrikant van mobiele accessoires verdiend. En nu maken we ze nog beter door gerecycled plastic te gebruiken in een aantal van onze meest populaire hoezen. In feite wordt ongeveer 40% gerecycled van de kunststoffen die in onze nieuwe hoezen worden gebruikt. Aan het einde van 2022 hadden we bijna 1,5 miljoen kilo postindustrieel gerecycled plastic hergebruikt. En dit blijft maar stijgen.

In de verpakkingen

Wat er in onze producten zit is belangrijk. Hoe ze verzonden worden is net zo belangrijk. Daarom hebben we onze retailverpakkingen van duurzame materialen gemaakt die volledig te recyclen zijn en waarvoor vrijwel geen plastic gebruikt wordt.

Woman taking a picture of trees

In de toekomst

Er is geen enkel einddoel voor duurzaamheid, geen nummer dat we proberen te bereiken. Er zijn altijd manieren om te verbeteren. En dat is onze focus. Vragen blijven stellen over hoe we slimmer kunnen fabriceren, met een lichtere voetafdruk, om een groener merk te zijn. Voor ons en voor jou.