Over OtterBox 

OtterBox is opgericht in 1998. Het bedrijf onderscheidt zichzelf als een bedrijf dat zich volledig richt op kwaliteit, duurzaamheid en doordachte innovatie. Onze reputatie berust op het maken van de beste hoezen voor telefoons en tablets, en dat doen we al bijna 25 jaar. We hebben in deze periode ook ons portfolio uitgebreid met producten voor schermbescherming, accessoires voor opladen en zakelijke oplossingen.


Waar het allemaal mee begon 

Het begon met onze robuuste Defender Series, een krachtpatser van een hoes die talloze toestellen van een catastrofe redde. Maar daar lieten we het niet bij. Met elke nieuwe generatie telefoons verschenen nieuwe series op het toneel. Symmetry Series, Strada Series, React Series, Frē Series — allemaal uniek in hun eigenschappen en allemaal gemaakt om tegen een stootje en ongelukjes te kunnen.DROP+ valbescherming 

Elke OtterBox-hoes wordt uitgebreid getest in ons stresslab. We laten deze vallen, schuren, tuimelen, verschroeien, krassen en meer tot we zeker weten dat hij klaar is voor het echte leven. Er is zelfs een beoordelingssysteem: DROP+. Het begint met een basisvaltest van het Amerikaanse leger (26 keer hard laten vallen van 120 cm), maar we gaan nog een stap verder door deze test steeds opnieuw uit te voeren. De Defender Series Pro doorloopt bijvoorbeeld 5x de vuurproef (130 keer laten vallen in totaal) voor we deze groen licht geven voor productie.Bekroond 

De OtterGrip Symmetry Series van OtterBox verdiende een CES Innovation Award in 2023. Deze bekroonde hoes biedt consumenten het beste van alles dat OtterBox te bieden heeft: vertrouwde OtterBox-bescherming en een naadloos ingebouwde grip gecombineerd met handige MagSafe-compatibiliteit.

  


Lets terugdoen 

Elke innovatie van OtterBox heeft als belangrijkste doel om iets terug te kunnen doen. Via de OtterCares Foundation investeren we in programma’s en projecten die kinderen inspireren om ondernemers, filantropen en makers te zijn.