Ingegeven door onze missie We Grow to Give (Wij groeien om te geven), ondersteunen wij met trots de OtterCares Foundation. Met programma’s en projecten inspireert OtterCares kinderen om ondernemers, filantropen, makers, doeners en gevers te zijn met de kracht om de wereld te veranderen.

Sluit je bij ons aan door deze mondiale non-profitorganisaties in OtterBox’ donatieprogramma te steunen. Het enige dat je hoeft te doen is je favoriete OtterBox-product kopen. Daarna kies je een non-profitorganisatie om karmapunten te verdienen (op onze kosten) en hun goede doel en onze missie te steunen.*

Zo eenvoudig is het … koop, kies, geef.*Koop een beschermende hoes van het merk OtterBox voor een smartphone of tablet en OtterBox zal rechtstreeks één euro doneren aan de geselecteerde non-profitorganisatie, tot een maximaal donatiebedrag dat door OtterBox per kalenderjaar tijdens de campagne wordt gedoneerd aan alle gecombineerde non-profitorganisaties van twee miljoen Amerikaanse dollar (USD $ 2.000.000,00).
Wat ooit begon als een man die zijn neefje bijles gaf, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 150 mensen. We hebben een divers team dat samenwerkt aan een gedurfde missie: om iedereen, waar dan ook, gratis onderwijs van wereldklasse te bieden. Wij zijn ontwikkelaars, docenten, ontwerpers, strategen, wetenschappers en contentspecialisten die vurig geloven in het inspireren van de wereld om te leren. Een handjevol geweldige mensen kan een groot verschil maken.


Ondernemerschap zit al in ons DNA sinds onze oprichting, meer dan 100 jaar geleden. Vandaag de dag helpen we jaarlijks meer dan 12 miljoen studenten die uiteindelijk ethische en duurzame kleine bedrijven opbouwen die bijdragen aan gezinsinkomsten, werkgelegenheid scheppen binnen gemeenschappen, en zelfs wereldwijde sociale bewegingen ontwikkelen die bijdragen aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. JA Worldwide leidt in meer dan 100 landen studenten op en bereidt ze voor om verantwoordelijke verdieners en rentmeesters te zijn van hun financiële welzijn, terwijl ze ondernemingsgericht denken in de praktijk brengen.


Wij geloven dat alle jonge mensen dromen, ambitie en potentie hebben – maar kansen zijn niet zo gelijk verdeeld. Daarom steunen we al 30 jaar lang jonge mensen over de hele wereld. We rusten hen uit en inspireren hen om hun potentieel te verwezenlijken en hun eigen toekomst te creëren. In samenwerking met een netwerk van lokale en mondiale partners bieden we training en andere interventies die deuren openen naar economische kansen. We geven vorm aan onderwijs, werkgelegenheid en andere systemen om beter in de behoeften van de jeugd te voorzien. En we versterken de perspectieven en stemmen van de verbazingwekkende jongeren op deze wereld. We kunnen het niet alleen. Sluit je bij ons aan – samen kunnen we levens veranderen!