TRAP NIET IN NAMAAKARTIKELEN

Alleen een echte OtterBox beschermt zoals een OtterBox

OtterBox heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor hoge kwaliteit, en onze hoezen behoren tot de meest populaire op de markt. Dus het is geen verrassing dat oplichters en zwendelaars nep-, namaak- en "opgeknapte" producten proberen door te laten gaan voor het echte werk. Helaas schieten deze neppers tekort in de bescherming van je apparaat en stellen het bloot aan nog meer schade.

Koop om namaakartikelen te vermijden alleen rechtstreeks bij OtterBox of bij één van onze bevoegde detailhandelaars. En volg altijd de


4 "P"s OM EEN ZWENDELAAR TE ONTMASKEREN:

Prijs

De producten van OtterBox zijn van de hoogste kwaliteit en een goedkope prijs is een teken van een tweederangs product. Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo.


Plaats

Echte OtterBox-producten zijn alleen beschikbaar via gerenommeerde, bevoegde detailhandelaars. Hoezen die worden gekocht op sites zoals eBay of Marktplaats, of via onbevoegde winkels, vlooienmarkten of ruilbeurzen zijn altijd verdacht.

Amazon.com – koop alleen van aanbieders die vermelden: "Verzonden en verkocht door Amazon.com" of "Verzonden en verkocht door OtterBox."


Pakmateriaal

OtterBox-producten zijn altijd voorzien van een verpakking aan de buitenkant en geschreven materialen vanbinnen. Als de verpakking beschadigd, verkleurd, rommelig of onvolledig is, of spelfouten bevat, is het product erin waarschijnlijk namaak.


Product

OtterBox-producten hebben de meest geavanceerde materialen, ontwerpen en technische kwaliteiten. Een namaakartikel is te herkennen aan slecht vakmanschap, lage kwaliteit, goedkope materialen, onvolkomenheden, vuil, enz.

Meld een Namaak LifeProof