Productvragen

Vanwege onze ontwerp- en productieprocessen, evenals afspraken met onze partners, kan Otter Products op dit moment geen productlanceringsdatums of -tijdlijnen bekendmaken aan consumenten. Als je lancerings-/verzenddatums tegenkomt met betrekking tot een apparaat waarvoor we nog geen lanceringsdatum hebben bekendgemaakt via een andere bron dan de website van Otterbox, dan hebben waarschijnlijk bedrijven buiten OtterBox deze datums bepaalt. Neem als je vragen hebt over deze datums rechtstreeks contact op met die bedrijven.

Onze hoesjes passen precies op het apparaat en we kunnen alleen adviseren om ze te gebruiken voor het apparaat waarvoor het is ontworpen. We kunnen niet garanderen dat een hoesje voor een specifiek apparaat op een ander apparaat past, omdat ze op maat zijn ontworpen om de kenmerken en functies van elk apparaat te accommoderen. Als een hoesje compatibel is met meer dan één apparaat, wordt dit vermeld op onze website.

Onze hoezen kunnen over het algemeen worden schoongemaakt met milde zeep en water en daarna worden gedroogd in de lucht of - voorzichtig - met een papieren doekje.

Omdat hoezen van Otter Products worden ontworpen voor gebruik met elektronische apparaten, zijn ze niet inherent veilig. Er is een breed scala aan apparaten op de markt, dus om te bepalen of jouw apparaat en de hoes samen inherent veilig zijn, moeten ze worden getest door een gecertificeerd testlaboratorium.

Recycling van AEEA

Afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA) worden gratis teruggenomen op basis van één-op-één-inwisseling voor eenzelfde type. Afgedankte batterijen, inclusief oplaadbare batterijen, worden gratis teruggenomen. Je bent niet verplicht om een aankoop te doen als je oude batterijen terugbrengt. Jouw plaatselijke instantie moet ook gratis huishoudelijke AEEA en kleine batterijen accepteren bij haar recyclingfaciliteiten. Alle AEEA en afgedankte batterijen moeten gerecycled worden en mogen niet in je huishoudkliko's worden gedaan. Recycle altijd al je oude elektrische goederen en batterijen.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van locaties in jouw regio waar AEEA en afgedankte batterijen worden geaccepteerd, neem dan contact met ons op via [email protected], waar een lid van ons team je graag helpt.