Ontdek OtterBox 

Ontdek OtterBox hoezen en accessoires om de perfecte voor jou te vinden. 

Core Series Sustainability Core Series Sustainability Core Series Sustainability

We zetten opnieuw een stap naar een groenere toekomst

Ontdek wat een OtterBox hoes onderscheidt van zijn concurrenten.

OtterBox is meer dan een merk. Het is een belofte. We hebben deze beschermingsbelofte 25 jaar geleden aan onze klanten gemaakt en, nu we naar de toekomst kijken, blijft dit het fundament van wie wij zijn.

Dit vernuft van Apple is er helemaal op gericht je keuzemogelijkheden te geven en je dag moeiteloos te laten verlopen.

Sneeuwbestendig, waterdicht, vuilbestendig en valbestendig, de Frē Series doorstaat de elementen met 5X DROP+ bescherming.

Snelle levensstijl? Accessoires voor snel opladen.

OtterBox gelooft in zelfexpressie en we maken het eenvoudig om je persoonlijke stijl uit te dragen met hoezen die gedurfd, veelzeggend, uniek en opvallend zijn.

Het goed combineren van hoezen, schermen en voeding is essentieel om je toestel tegen alle mogelijke gebeurtenissen te beschermen. 

OtterGrip Symmetry Series – de slanke nieuwe iPhone-hoes met een ingebouwde vingergreep die het maken van selfies, scrollen door feeds, draadloos opladen en magnetische accessoires een fluitje van een cent maakt.

Naarmate telefoons verder evolueerden, hebben we onze technologie verder ontwikkeld om een superieure glazen screenprotector te ontwerpen.

OtterBox maakt betrouwbare producten waarop je kunt rekenen om je verbonden te houden met de mensen, plekken en momenten die er echt toe doen.