Verwelkom OtterGrip, de MagSafe-griphoes

OtterBox zit midden in de innovatie en we hebben deze keer iets extra speciaals bedacht. Maak kennis met een geheel nieuwe manier om je telefoon vast te houden — OtterGrip. Dit mobiele wonder heeft zijn eigen grip die je uitzet en weer platdrukt, waardoor hij handzaam is. En aangezien we een reeks magneten hebben ingebouwd, is hij klaar voor MagSafe. OtterGrip is een samensmelting van praktisch en magisch, een slimme verrassing die je een diepere verbinding met je apparaat geeft.

Zie hem in actie


Vernuft in combinatie met eenvoud

De meest radicale ideeën zijn vaak de meest voor de hand liggende, en het geniale aan de OtterGrip MagSafe-telefoongreep is de eenvoud. Ja, het is een telefoonhoes met grip en een ingebouwde handgreep waarmee je hem vast kunt pakken en meenemen zonder bang te hoeven zijn dat je hem laat vallen. Maar het slimste: de grip is verborgen in de behuizing en laat geen bobbels op de achterkant achter. Als je hem in je zak moet steken, op een MagSafe-oplader moet zetten of aan een MagSafe-portemonnee moet vastklikken, werkt deze iPhone-griphoes net als elke slanke Symmetry-serie en zit hij niet in de weg. 


Gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk

OtterGrip is gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en ontworpen om de aandacht te trekken. Van het ultraslanke profiel tot het gedurfde kleurenpalet, dit telefoonhoesje met vingergreep heeft een moderne uitstraling met valbescherming, voortgekomen uit onze beste tradities. En comfort hoort er standaard bij, natuurlijk. De grip is gemaakt van vloeibaar silicium en is ergonomisch ontworpen om lekker aan te voelen op je vingers. Ter bescherming is antimicrobiële technologie ingebed in geselecteerde hoesjes om te voorkomen dat ziektekiemen zich in je hoesje gaan nestelen.   


CES Innovation Award 2023

Selfies maken, door feeds scrollen, draadloos opladen, magnetische accessoires gebruiken, opvallen - OtterGrip is de nieuwe standaard voor interactie en expressie. En wij zijn niet de enige die hier enthousiast over zijn. Het werd bekroond met een CES Innovation Award 2023 met geweldige beoordelingen. 

Accessoires voor MagSafe