Keep your phone case clean for you and your family

ZO MAAK JE JE TELEFOONHOESJE SCHOON

Onze handleiding om je OtterBox-hoes vrij te houden van bacteriën, stof en vuil
X

Je hebt vast al gehoord dat het schoonhouden van je handen de veiligste manier is om bacteriën, virussen en verkoudheden op afstand te houden. Maar het is ook goed om even na te denken over de dingen die je met je handen aanraakt, zoals je smartphone. Gelukkig kun je je OtterBox-telefoonhoesje heel eenvoudig schoonmaken om zo jezelf en je naasten gezond te houden. Lees verder voor handige tips om je telefoonhoesje schoon te maken en het mooi en ontsmet te houden.


1. DEFENDER-SERIE PRO

Als je nog niet gehoord hebt van ons telefoonhoesje met antimicrobiële werking, dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met de antibacteriële eigenschappen van deze hoes. De Defender-serie Pro is geïnfuseerd met zilverionen die veelvoorkomende bacteriën van het oppervlak van de hoes helpen verwijderen. Shop Defender-serie Pro

2. VEEG JE HOES SCHOON MET EEN DESINFECTEREND DOEKJE

Het is volkomen veilig om je hoes voorzichtig schoon te maken met een desinfecterend doekje om zo bacteriën te helpen elimineren. Je kunt de hoes van je telefoon bijvoorbeeld één keer per dag reinigen en/of nadat je ermee naar buiten of op het toilet bent geweest. Iedereen neemt zijn of haar telefoon daar weleens mee naartoe...

3. SPOEL BACTERIËN EN VUIL WEG MET WARM WATER EN ZEEP

Je kunt een warm doekje met zeep gebruiken om je hoes schoon te maken terwijl hij nog op je apparaat zit, zolang je er maar voor zorgt dat er geen water in de buurt van de poorten komt. Voor een extra grondige reiniging verwijder je de hoes van je apparaat en was je de hoes net zoals je handen: 20 seconden onderdompelen in zeep en warm water, goed wassen en daarna droogdeppen met een papieren handdoekje.

Het regelmatig schoonmaken van je telefoonhoesje zal je goede hygiënische gewoonten versterken

Ondanks dat jij je handen wast, moet je goed onthouden dat je telefoon op dezelfde openbare plekken komt als jij en dat er vaak bacteriën op kunnen belanden zonder dat je dat doorhebt, bijvoorbeeld als je hem op een tafel in een restaurant legt, waarop vlak daarvoor iemand geniesd heeft. Door je telefoonhoesje regelmatig schoon te maken houd je ongewenste en onzichtbare bacteriën op afstand.

Voor tips voor het afzonderlijk schoonmaken van je telefoon raden wij je aan om de aanbevelingen van de fabrikant van je apparaat op te volgen.