Bestel hem. Schenk hem. OtterBox it.

De OtterBox-cadeaugids voor de feestdagen

Upgrade je cadeaus deze feestdagen met de OtterBox hoes of mobiele accessoire waar ze van hebben gedroomd. Kijk hieronder voor het perfecte cadeau onder de kerstboom dat hun seizoen zeker zal opvrolijken.

Gifts for Her

Cadeaus voor haar

Ontdek deze kerst de perfecte combinatie van mode en functie voor haar technische accessoires. Van onze stijlvolle Symmetry voor MagSafe telefoonhoezen en handige MagSafe-accessoires, tot onze Apple Watch bandjes en Apple Watch hoezen, ons assortiment voegt een vleugje klasse toe aan haar technische wereld.

Gifts for Him

Cadeaus voor hem

Op zoek naar de ultieme bescherming voor zijn smartphone? Je hebt het gevonden met onze WaterProof Frē Series hoes of robuuste Defender XT Series hoes. Terwijl onze handige accessoires voor onderweg, van must-have MagSafe-accessoires tot betrouwbare oplaadaccessoires, ervoor zorgen dat hij handsfree kan rijden en de hele dag of nacht stroom heeft.

Cadeaus voor mama

Cadeaus voor mama

Het praktische hoesje uit de Strada Series beschermt niet alleen mama's telefoon, maar zorgt er ook voor dat haar belangrijke pasjes gemakkelijk toegankelijk zijn. De Symmetry Folio-serie voor iPad zorgt voor elegantie en gebruiksgemak, gecombineerd met de vertrouwde bescherming van OtterBox. Onze betrouwbare oplaadaccessoires zorgen ervoor dat mama tijdens de feestdagen altijd stroom heeft en verbonden blijft... en daarna.

Cadeaus voor papa

Cadeaus voor papa

Verrijk de feestdagen van papa met robuuste en betrouwbare telefoonhoesjes, van onze MagSafe-compatibele Defender XT-serie tot onze Symmetry voor MagSafe-serie. Bovendien zorgen onze betrouwbare oplaadaccessoires ervoor dat zijn technologie altijd is opgeladen, waar hij ook naartoe gaat.

Gifts for the Eco-friendly

Cadeaus voor de milieuvriendelijke mens

Wees lief voor het milieu – en voor je vrienden en familie - door onze beste milieuvriendelijke iPhone hoesjes en Apple AirPods-hoesjes te kiezen, die allemaal gemaakt zijn van meer dan 50% gerecycled materiaal.

Gifts for Kids

Cadeaus voor kinderen

Voor de kleine tech enthousiastelingen in je leven is er OtterBox. Ontdek leuke en kleurrijke tech-accessoires die hun apparaten nog spannender maken. Van onze Apple AirPods of AirTag-hoesjes tot onze beschermende tablethoesjes en schermbeschermers, deze cadeaus zullen hun gezichten op kerstochtend laten stralen.

Verbonden zijn houdt daar niet op. Shop voor al je apparaten.

Koop hoezen Koop Screen Protection Koop Power Koop MagSafe Koop Wearables