Geven zit in ons DNA

Wij meten ons succes als bedrijf af aan ons vermogen om aan goede doelen te geven. Door de OtterCares Foundation investeren we in programma’s en projecten die kinderen inspireren ondernemers, filantropen, makers, doeners en gevers te zijn. Op die manier wakkeren we vandaag morgen aan.

Koop een product.
Verdien karmapunten.*

Nu kun je met ons mee geven

We werken samen met mondiale non-profitorganisaties die onze visie delen om jonge leerlingen hun volledige potentieel te helpen benutten. Als je OtterBox-producten koopt voor smartphones en tablets ondersteun ook jij deze missie!

Lees meer over onze partners

*Koop een beschermende hoes van het merk OtterBox voor een smartphone of tablet en OtterBox zal rechtstreeks één euro doneren aan de geselecteerde non-profitorganisatie, tot een maximaal donatiebedrag dat door OtterBox per kalenderjaar tijdens de campagne wordt gedoneerd aan alle gecombineerde non-profitorganisaties van twee miljoen Amerikaanse dollar (USD $ 2.000.000,00).

OtterCares

Ignite tomorrow today!

OtterCares zorgt vandaag voor morgen. Want of we er nu klaar voor zijn of niet: het is al morgen. Dus we investeren in de toekomst door kinderen te leren ondernemers, filantropen, makers, doeners en gevers te zijn – vandaag. In samenwerking met scholen door het hele land richten we ons op kant-en-klare projecten en programma’s die aanzetten tot innovatieve probleemoplossing en het plezier van geven bijbrengen. Dit initiatief inspireert een lichting heldere geesten die klaar zijn om de uitdagingen van morgen aan te gaan met vindingrijkheid, integriteit en empathie.

Otters in Action

Vrijwilligersverlof

Iedere OtterBox-medewerker krijgt 24 uur doorbetaald verlof om vrijwilligerswerk te doen. En daar maken we dankbaar gebruik van.