Waterdicht. Valbestendig. Vuilbestendig.

De originele, Frē Series waterdichte telefoonhoes, ontwikkeld door LifeProof, beschermt al sinds de iPhone 4 tegen natte elektronica. Het is ontworpen als een allesbeschermende telefoonhoes die water, sneeuw, vuil en druppels weert - en dat alles in een stoer maar strak ontwerp dat de esthetiek van de iPhone laat schitteren.

De Frē Series heeft de tand des tijds doorstaan, of het nu om het verleden, het heden of de toekomst gaat, het draait allemaal om een volledig uitgebalanceerde bescherming: aantrekkelijk voor het oog, wendbaar in de hand en klaar voor avontuur. LifeProof werd onderdeel van de Otter Products merken in 2013. Gezien de blijvende ontwikkeling van de mobiele technologie-industrie, hebben we besloten dat dit het juiste moment is om ons populairste LifeProof-product op de markt te brengen onder het uitgebreide bereik van het merk OtterBox.


Bescherming tegen de elementen

Frē Series is waterdicht (IP68) en beschermt volledig tegen de elementen, maar is toch opvallend dun. Enkele van de onderscheidende kenmerken zijn de contrasterende naadstreep, de mute-draaiknop in draaistijl en de slimme aansluiting. Met Frē Series heb je een bewezen waterdicht ontwerp, zowel voor dagelijks gebruik als de avontuurlijke uitstapjes.


Op naar duurzaam

Toen LifeProof besloot om de impact op het milieu te verminderen, hebben we iemand aangenomen die ons helpt bij het vinden van onze weg richting echte duurzaamheid. Dit is David Nebel.

“We kregen groen licht om nieuwe materialen te onderzoeken en onze productlijnen opnieuw uit te vinden”, vertelt David Nebel. “Onze oceaan zitten boordevol plasticvervuiling, en drijvend afval van de visserij levert daaraan een grote bijdrage. Het team heeft een leverancier opgespoord die oude netten en touwen verzamelt en er vervolgens grondstoffen van maakt.”

Family dynamics

De Frē Series, die nu deel uitmaakt van de OtterBox-reeks, richt zich nog altijd op een waterdichte bescherming die er strak uitziet en geweldig functioneert, maar is nu ook gemaakt van een hoog percentage gerecycled plastic uit de oceaan. Frē Series waterdichte telefoonhoezen vernieuwden in het verleden door te zorgen voor een totale bescherming. Nu vernieuwen deze hoezen opnieuw door gerecycled plastic te gebruiken uit de oceaan. Fans van LifeProof-producten halen hun voordeel uit het uitgebreide aanbod van OtterBox-producten, inclusief een uitgebreid aanbod aan schermbescherming en powerbanks.