Core Series For The Future

Core Serie voor de toekomst

We kunnen zeggen dat we kleine stappen voorwaarts blijven zetten op het vlak van duurzaamheid. En we zijn altijd op zoek naar meer manieren om onze innovaties te verbeteren om de wereld rondom ons te verbeteren.

De Core-serie is een gedurfde stap op ons traject richting een groenere toekomst. Onze ingenieurs zorgen voor een revolutie in het gebruik van gerecycled plastic om telefoonhoezen te maken die beschermend en mooi zijn, en ontworpen als aanvulling op de iPhone en het MagSafe-ecosysteem.

Met deze serie hebben onze technici een unieke formule gecreëerd door gebruik te maken van gerecycled materiaal dat is ontwikkeld uit postindustrieel afval, met andere woorden ‘vuilnis’. Nadat ze dit afval in kleine stukjes hadden vermalen en gemengd hadden met een paar andere ingrediënten, vervaardigden ze een gripvaste hoes die de aandacht trekt en ook nog eens comfortabel is om te dragen.

Core series - iPhone cases

"(We wilden...) iets maken dat er duidelijk gerecycled uitzag, zodat je van een ruime afstand dit product op de plank kon zien liggen en zou denken: o, ik weet dat het gerecycled is, terwijl ik er nog nooit iets over heb gelezen.”

John Fitzgerald | Lead Industrial Designer

We hebben een volledige reeks kleurstellingen die zijn ontworpen om je te behagen. 

Wat zo spannend is, is dat geen twee hoesjes ooit hetzelfde zijn. Het vermaalde materiaal werkt als confettivlekjes door in de afwerking, waardoor de kleursamenstellingen elke keer weer een beetje anders zijn.

"We wilden meer doen voor de duurzaamheid van onze producten, en wisten dat dit een echt initiatief van ons is en een kernwaarde voor onze klanten. En daarom zochten we naar een goede manier om onze producten die richting op te krijgen."

Leslie Shade | Product Manager

Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid vind je ook terug in andere onderdelen van ons merk. We schatten dat we tegen het einde van 2023 meer dan 2 miljoen kilo gerecycled materiaal hebben hergebruikt. Onze hoezen worden geleverd in een recyclebare verpakking die klaar is voor de recyclingbak thuis.

We zijn ervan overtuigd dat er altijd manieren zijn om ons nog meer in te zetten voor het milieu. Dus blijven we focussen op hoe we het nog beter kunnen doen. We stellen constant in vraag hoe we slimmer kunnen fabriceren, met een lichtere voetafdruk, om een groener merk te zijn.

Shop andere duurzame producten