25 jaar bescherming 

OtterBox is meer dan een merk. Het is een belofte. We hebben deze beschermingsbelofte 25 jaar geleden aan onze klanten gemaakt en, nu we naar de toekomst kijken, blijft dit het fundament van wie wij zijn. Als je onze producten gebruikt, moet je erop kunnen vertrouwen dat deze de dingen beschermen die zo belangrijk zijn voor jouw leven, werk en plezier.  

Bedankt voor je vertrouwen in OtterBox. Wij staan bij elk avontuur weer voor je klaar! Van je succes bij het beklimmen van een fysieke berg tot het beklimmen van een berg papier op het werk. Wij hopen je te blijven helpen met opladen en beschermen voor de komende 25 jaar. Zodat jij zonder zorgen dingen kunt vastleggen en herinneringen kunt koesteren.

 


Waar wij vandaan komen 

Het is niet altijd makkelijk geweest. OtterBox begon in Colorado met één man met een visie en de passie om jarenlange uitdagingen te overwinnen. Curt Richardson had de innerlijke drive om iets beters op te bouwen. Zijn visie heeft uiteindelijk geleid tot een merk dat iedereen associeert met kwaliteit en bescherming. 

We hebben het niet altijd makkelijk gehad, hebben grote doorbraken gehad, zijn van oude ontwerpen naar nieuwe tech gegaan. Maar uiteindelijk zijn we vanuit die garage uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat altijd een meer diepgaande missie heeft gehad: de wereld om ons heen vooruit helpen.   

Omdat OtterBox weet waar het echt om draait. Veel mensen, één doel 

Wat betekent het om een Otter te zijn? Het is veel meer dan iedere dag naar het werk gaan. Het draait om het belang dat wij hechten aan onze gemeenschap. Het belang van de mensen waar we mee samenwerken en de klanten waar we vóór werken.  

Otters hebben allemaal dezelfde missie: de wereld een stap vooruit helpen. Otters hebben sinds 2011 al meer dan 134.000 uur aan vrijwilligerswerk bij lokale scholen en non-profitbedrijven gedaan. De tijd die deze Otters in het vrijwilligerswerk hebben gestoken, heeft een waarde van $ 3,8 miljoen dollar voor onze gemeenschappen opgeleverd. Otters weten dat we samen sterk staan, en dat we de wereld kunnen veranderen als we de handen ineen slaan.  

Maak kennis met de enkele gezichten achter de hoesjes.  


Amanda


Janine


Lewis


Josh

Een geschiedenis van innovatie 

Wist je dat de eerste OtterBox geen telefoonhoesje was? Het was een drybox. Hoewel ons productaanbod voortdurend evolueert, blijft onze topprioriteit hetzelfde: het bieden van superieure bescherming voor al jouw activiteiten. Thuis, op het werk of als je plezier maakt.  

Onze technici zijn voortdurend bezig met het bedenken wat je als volgende nodig zou kunnen hebben, en vragen zich steeds weer af: “wat nu?”. 25 jaar innovatie heeft ons de reputatie gegeven als een bedrijf dat betrouwbare bescherming biedt, en willen we mee doorgaan. 

Innovatie vanuit elk perspectief 

Hoesjes

Wij geven je de bescherming die je verdient 

Meer informatie

Stroom

Krachtige mogelijkhedenMeer informatie

Voor werk

Hard aan het werk, voor jou 

Meer informatie