Streven Naar Perfecte Bescherming


De Otters zijn dan misschien bekend geworden om de telefoonhoezen, maar we kunnen veel meer. Naast het ontwikkelen van betrouwbare telefoonhoezen, hebben we ons verdiept in de technologie achter schermbescherming. We beschikken over een geavanceerde reeks screenprotectors, elk met zijn eigen voordelen en speciale kenmerken. Deze volledig dekkende screenprotectors zijn als een schild over je telefoonscherm, zonder de functionaliteit van je touchscreen te hinderen. En je kunt je nieuwe screenprotector super eenvoudig installeren met de bijgeleverde bekroonde installatietool.

Maak kennis met de OtterBox Glass-portfolio

Otterbox heeft een nieuw assortiment schermbeschermers geïntroduceerd voor [DEVICE NAME] en nog veel meer. Maak kennis met OtterBox Glass, OtterBox Premium Glass en OtterBox Premium Pro Glass. En onze reeks Trusted Glass, Alpha Glass en Amplify Glass is nog steeds verkrijgbaar voor oudere modellen.


OtterBox Glass & Trusted Glass

Hoogwaardige bescherming zonder gedoe

De betaalbare schermbescherming waar je naar op zoek was. OtterBox Glass en Trusted Glasszijn grondig getest om praktisch alles te doorstaan, en vormen de eerste verdedigingslijn voor je apparaat, met behoud van de intense helderheid van je scherm. Deze no-nonsense screenprotector is gemakkelijk te installeren. Hij is verstevigd met krasbescherming en weert vingerafdrukken, krassen en slijtage.


OtterBox Premium Glass & Alpha Glass

Perfect en verstevigd 

Laat een gebarsten scherm je nooit meer in de weg zitten, met ijzersterk, kristalhelder Premium Glass. Deze superslanke screenprotector heeft een beoordeling van 9H oppervlaktehardheid bij een val van een meter, kras- en impactbescherming en lijkt versmolten te zijn met je scherm. Het duurzame Premium Glass is ontwikkeld om verbrijzeling en splinters tegen te gaan en werkt overuren voor de geavanceerde bescherming en het behoud van de levendigheid van je scherm. 


OtterBox Premium Pro Glass & Amplify Glass

Onze ultieme beschermer met blauw licht- en privacy-opties

De ultra-duurzame Premium Pro Glass is het ultieme in schermbescherming, en gaat tot het uiterste om je scherm levendig, helder en ongeschonden te houden. Robuust gebouwd om vallen van tot 1,8 meter te weerstaan en verstevigd met superieure krasbescherming. Deze schermbeschermer kan wel tegen een stootje.

En voor jouw kijkplezier hebben we Premium Pro Glass verder ontwikkeld om je tegen meer te beschermen dan alleen impact. Premium Pro Glass Blue Light Guard houdt de blauwe lichtgolven tegen die je ogen kunnen beschadigen. Premium Pro Glass Privacy Guard gaat nog een stapje verder en is voorzien van tweezijdige schermtechnologie die ongewenst meekijken verhindert. 


Alpha Flex 

De best-in-class screenprotector

In ons streven naar het behoud van de natuurlijke levendigheid van je scherm, ontwikkelden we een krasbestendige screenprotector, die de regels overtreft van wat een screenprotector allemaal kan. Alpha Flex is robuust en flexibel, en biedt volledige bescherming voor je telefoonscherm. Verstevigd met een geavanceerde, barstbestendige harde coating, absorbeert Alpha Flex schokken geheel probleemloos, zodat jij kan blijven scrollen.We hebben het installeren eenvoudig gemaakt. Bekijk de onderstaande video's.Wu beschermen je achterkant en je voorkant

We hebben hard nagedacht en diepgaand onderzoek gedaan op het gebied van glastechnologie, zodat jij op je aankoop kunt vertrouwen en de prestaties krijgt die je verwacht voor de prijs die je betaalt. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de screenprotector kiezen die je scherm exact de juiste hoeveelheid bescherming biedt. En koop terwijl je toch bezig bent ook een hoes. Hoezen en screenprotectors van OtterBox passen perfect bij elkaar en zorgen samen voor complete bescherming van je apparaat.