Laat hem vallen. Bescherm hem. OtterBox it.

Legendarische OtterBox DROP+ bescherming die je apparaat gegarandeerd veilig houdt.Gedreven door bescherming

Meer dan 24 tests.

25 jaar vertrouwde OtterBox bescherming.

meer dan 238 testuren.

meer dan 300 patenten gebaseerd op onvermoeibare ontwikkeling en ontwerp.

Bij OtterBox zit bescherming in ons DNA. We voeren al 25 jaar rigoureuze testen uit om de beste beschermende hoezen en accessoires op de markt te maken. Dankzij onze DROP+ certificatie kan ieder Otterbox-product iedere botsing in het leven aan, en blijft het altijd verbonden. Lees meer over DROP+.
De Militaire Standaard Test

Het begint met de elementaire Militaire Standaard (MIL-STD)*-test, een reeks tests ontworpen door het Amerikaanse Ministerie van Defensie om de algemene duurzaamheid van een product te bepalen.

De hoes en het apparaat moeten 26 keer een val maken vanaf 1,22 meter. Dit moet bewijzen dat de randen, hoeken, voorkant en achterkant van een hoes meerdere inslagen kunnen doorstaan en dat we een telefoonhoes hebben die de allerhoogste bescherming biedt.

*MIL-STD-810G 516.6MIL-STD ontmoet de OtterBox-standaard

Bij OtterBox verhogen we de inzet door de MIL-STD test steeds weer opnieuw uit te voeren.

Als je 1X, 2X, 3X, 4X, 5X DROP+ ziet staan bij een van onze hoezen, betekent dat dat we onze hoezen keer op keer op vermoeidheid hebben getest om er zeker van te zijn dat ze niet alleen de eerste paar valpartijen doorstaan.

– 1X = 26 individuele vallen vanaf 1,22 meter

– 2X = 52 individuele vallen vanaf 1,22 meter

– 3X = 78 individuele vallen vanaf 1,22 meter

– 4X = 104 individuele vallen vanaf 1,22 meter

– 5X = 130 individuele vallen vanaf 1,22 meterDe + in DROP+

Bij de + in DROP+ tests laten we het apparaat vallen, afschuren, verschroeien en meer totdat een OtterBox product als DROP+ kan worden gecertificeerd.

We voeren deze geheime tests uit in het OtterBox Prototype Innovate Test (P.I.T.)-lab om er zeker van te zijn dat je apparaat is voorbereid op het onverwachte.


Schermbeschermer

Onze schermbeschermer doorloopt straffe tests in ons lab. We laten het scherm gecontroleerd vallen om zo de harde buitenwereld te imiteren. Alleen de schermbeschermers die alles overleven krijgen de DROP+ certificatie.