OVER MIJN BESTELLING

Betalingsopties

otterbox.nl accepteert PayPal, Mastercard en Visa. Houd er rekening mee dat we American Express niet accepteren. Bekijk onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over ons online bestelsysteem.

Facturering

Zodra een bestelling met succes geplaatst is, zal je creditcard worden belast voor het product plus verzendkosten. Het softwaresysteem van OtterBox Nederland zal diverse autorisatiecontroles uitvoeren. Als de bestelling om welke reden dan ook niet wordt geautoriseerd door het softwaresysteem van OtterBox, wordt de bestelling niet verwerkt en wordt geen bestellingsbevestiging verzonden. Onder deze omstandigheden wordt de klant NIETS in rekening gebracht. Desondanks verschijnt het bedrag mogelijk voor ongeveer 2-3 werkdagen als een pre-autorisatie.

Bestelling kan niet worden verwerkt

Mogelijke redenen dat een bestelling niet kan worden verwerkt:

Maak je geen zorgen als je bestelling niet is verwerkt maar je toch autorisaties op je creditcard of bankrekening ziet. Dit zijn geen kosten en er is geen geld van je rekening afgeschreven. Het zijn slechts hangende autorisaties en ze zullen na 2-3 werkdagen van je rekening verdwijnen. Neem contact op met ons klantenserviceteam als de problemen met je creditcard op onze site blijven bestaan.

OtterBox behoudt het recht om fouten in de prijs te corrigeren vóór het voltooien van bestellingen.

Verzending

Zodra een bestelling is geplaatst, wordt deze doorgaans binnen 24-48 uur verzonden vanuit ons distributiecentrum in Nederland. Levering duurt ongeveer 6-8 werkdagen.

Retouren

Wij accepteren retouren binnen 14 dagen na de originele aankoop indien het product direct van Otter Products werd gekocht op deze website www.otterbox.nl.

Houd rekening met het volgende vóór het verwerken van je retourzending: