Robuuste, hoogwaardige accessoires.


Het is vandaag de dag geen optie om zonder stroom te zitten en van het netwerk te verdwijnen. OTTERBOX CONNECTED+ biedt een scala aan hoogwaardige mobiele accessoires die een gestroomlijnde ontwerpesthetiek en robuuste, duurzame materialen perfect combineren. Deze collectie is ontwikkeld volgens de vertrouwde OtterBox-normen, dus je kunt erop vertrouwen wanneer je batterij bijna leeg is.


Duurzaam. Snel. Geen compromissen.


Accessories Series

Je blijft stand-by om te klikken, te delen en contact te maken.

KABELS

Supersterk. Ontworpen om lang mee te gaan.

Je favoriete oplaadkabel. Laad je apparaat op met deze hoogwaardige OtterBox-kabel, die is gemaakt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Beschikbaar in USB-A tot USB-C.

Robuuste, duurzame kabel. Langdurig gebruik.

Zorg voor een betere oplaadervaring met de gestroomlijnde, versterkte kabel die gemaakt is om lang mee te gaan. Hij is in het laboratorium getest op vergrote trekontlasting, maakt supersnel opladen mogelijk en raakt niet in de war dankzij de buitenkant van gevlochten nylon, die ook rafelen voorkomt. Beschikbaar met Micro USB.

Supersnelle duurzame kabels

Je neemt je mobiele wereld serieus, net als het beschermen van je verbinding met dat wat er echt toe doet. Maak kennis met OtterBox CONNECTED+-kabels – supersnel voor intensief gebruik. Gemaakt voor iPhone.

Bootstrap Slider